lena trans

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wie zijn wij?

 

Beste lezers, Klein formaat-10

Ik wil me graag aan jullie voorstellen. Ik ben Sanne Meerdink en vanaf het eerste uur betrokken bij deze praktijk. Inmiddels werk ik al ruim 10 jaar als verloskundige op Schouwen-Duiveland en dat doe ik nog steeds met veel plezier.
Ik woon samen in Zierikzee met mijn partner Rino en mijn dochtertje Isa (geboren in 2013) en zoontje Ties (geboren in 2017). Bijna de helft van de week bestaat ons gezin uit 6 personen als mijn 2 stiefkinderen er ook zijn.
In april 2017 ben ik geslaagd voor de opleiding voor de 20-weken echo. Inmiddels voer ik al een aantal jaar termijnecho's en groeiecho's uit, wat ik echt een verrijking van mijn vak vind. Nu dus ook de 20-weken echo erbij! Jullie kunnen me tegenkomen bij de bevalling en kraamvisites, maar vooral op het spreekuur tijdens echo's.

Tot ziens! SanneHallo allemaal, Klein formaat-11

32 jaar geleden ben ik thuis op een boerderij in Woerden geboren. Het is niet zo dat ik van jongs af aan al verloskundige wilde worden, maar mijn moeder sprak wel met bewondering over een van de verloskundigen die haar bij de bevalling van mijn broertje heeft begeleid.
Bij lessen over een vervolgopleiding op de middelbare school sprong de studie verloskunde er voor mij wel uit: een medisch, sociaal en zelfstandig vak. Het leek me een ideale combinatie en dat vind ik 10 jaar na mijn afstuderen nog steeds.
De afgelopen 10 jaar zijn andere dingen wel veranderd: getrouwd met Martin en samen 3 kinderen gekregen. Juliet (2009), Annika (2011) en Silas (2014).
Sinds begin 2012 wonen we in Zierikzee en werk ik met plezier binnen deze praktijk als verloskundige en echoscopiste.
Ik vind het een eer om jullie vanaf het prille begin van de zwangerschap tot en met de nacontrole 6 weken na de bevalling te mogen begeleiden. Samen met mijn collega's hoop ik veel voor jullie te kunnen betekenen tijdens deze bijzondere periode in jullie leven.

Tot ziens! Margriet

 

Klein formaat-14
Hoi! 

Geboren en getogen in het Limburgse land ben ik na mijn afstuderen aan de Academie Verloskunde Maastricht in 2010 naar Zeeland vertrokken om aan het werk te kunnen als verloskundige.
Al gauw liep ik hier de liefde van mijn leven tegen het lijf en zo werden een paar maanden intussen een aantal jaar…

Samen met Sanne en Margriet vorm ik met veel plezier het vaste team van deze verloskundigenpraktijk.

Of het nu tijdens de eerste echo, op het spreekuur, tijdens jullie bevalling of in je kraamtijd is, ik voel me elke keer weer bevoorrecht dat ik onderdeel mag uitmaken van een periode die zo bijzonder is
in jullie leven. Getuige mogen zijn van de geboorte van een kind, nieuw leven, dat blijft voor mij het allermooiste wat er is.
Dat ik daar in mijn werk, als verloskundige, zo betrokken bij kan en mag zijn, is in één woord geweldig! 

Tot gauw, Rianne Hawinkels

 

 

Hoi allemaal! Klein formaat-9 

Mijn naam is Adriënne Kole en ik ben geboren en getogen op het Zeeuwse platteland.

Ik woon samen met mijn partner Chris en zoontje Brent (2016) in Krabbendijke. In 2012 kwam mijn droom uit en studeerde ik af als verloskundige. In 2014 heb ik een jaar hier in deze praktijk gewerkt. In 2017 werd mij opnieuw gevraagd of ik het team wilde komen versterken om alle verloven van de zwangere collega'sop te vangen. Wat eerst een half jaar leek voor vervanging,werden 9 maanden. Daarna kwam de vraag of ik blijvend wilde werken binnen het team. Er was geen ruimte voor twijfel en zodoende mag ik mij een vast gezicht binnen de praktijk noemen!

Ik geniet iedere keer weer van het begeleiden van een zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Het blijft telkens weer een uitdaging een rol te spelen in de verandering van partnerschap naar gezin, 'van ons naar wij'. Ik vind het bijzonder mooi om aanstaande ouders hierin te begeleiden. Jullie kunnen mij tegenkomen tijdens de spreekuren, bevallingen en bij de kraamvisites. 

Groetjes Adrienne

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Powerinternet.nl 2018 |