lena trans

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuws 

 

Mind2care

De zwangerschap en komst van een baby is een bijzondere periode. Het is belangrijk dat er goed naar moeder en baby wordt gekeken. Zowel lichamelijk als psychisch. Op beide gebieden verandert er in deze periode namelijk veel.  
Het screenings- en adviesinstrument Mind2Care kan psychische en psychosociale problemen en middelengebruik bij zwangere vrouwen tijdig signaleren. Uit het onderzoek blijkt dat de vrouwen psychische problemen makkelijker uiten via de vragenlijst dan in een gesprek.   
Daarom vragen we na de eerste afspraak of je de vragenlijst mogen toesturen. De uitkomst hiervan bespreken we dan op onze volgende afspraak. 
Voor meer informatie:mind2care

Stagiaires

Julia is tweedejaars verloskundige in opleiding en komt in november/december bij ons stagelopen. 

 

Julia

 

Sterre is eerstejaars verloskundige in opleiding en komt zowel in oktober, als in januari een week bij ons stagelopen. 

Sterre

 

 

Heb je er bezwaar tegen dat een stagiaire aanwezig is bij de zwangerschapscontroles, bevalling of kraamvisite, geef dat even aan.

 

Nieuwe waarneemster

Adrienne gaat in oktober met zwangerschapsverlof en Miriam Francke zal haar werkzaamheden overnemen.

Hier stelt Miriam zich aan jullie voor: 

 

Hallo allemaal,

Mijn naam is Miriam Francke, ik ben 23 jaar en ik woon in Waarde. Ruim 1,5 jaar geleden ben ik afgestudeerd als verloskundige, waarna ik in het buitenland en op verschillende plaatsen in Noord-Holland en Flevoland heb gewerkt. Mijn vaste plaats in deze tijd was een kleinschalige praktijk met veel tijd en aandacht voor iedereen. Daar hoop ik bij Verloskundigenpraktijk Schouwen-Duiveland ook aandacht voor te hebben. Vanaf oktober hoop ik het plekje van Adrienne in te nemen tijdens haar zwangerschapsverlof. Ik kijk er erg naar uit om jullie te ontmoeten en om iedereen een fijne begeleiding te geven tijdens de zwangerschap, bevalling of in het kraambed. 
Tot binnenkort!
 
Miriam

 

Acupunctuur 

Vanaf maart 2018 kunnen jullie in onze praktijk ook terecht voor acupunctuur.

Acupuncturist Juul Vaessen zal spreekuur houden op de woensdagavonden in de even weken. 

Acupunctuur kan bij vele zwangerschapsklachten helpen, denk bijvoorbeeld aan zwangerschapsmisselijkheid, vermoeidheid, hoofdpijn, obstipatie en zo zijn er nog veel meer.

Lees gerust eens verder op de volgende website: http://vaessenacupunctuur.nl

 

 

© Powerinternet.nl 2018 |