lena trans

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat bieden wij?

 

Verloskundigenpraktijk Schouwen-Duiveland biedt verloskundige zorg aan alle vrouwen die zwanger zijn op en rond Schouwen-Duiveland. Het spreekuur vindt plaats in de praktijk aan het Calandplein 1 in Zierikzee. De bevalling wordt door één van de verloskundigen poliklinisch in het ziekenhuis begeleid. Tijdens de kraamtijd komen we aantal keer bij je langs, om te kijken of alles goed verloopt.


Persoonlijk
Omdat onze praktijk maar uit een klein aantal verloskundigen bestaat, heb je altijd een bekend gezicht voor je. De begeleiding die we jou bieden is hierdoor zeer persoonlijk. De verloskundigen hebben afwisselend spreekuur en dienst. De dienstdoende verloskundige neemt de bevallingen en kraamvisites voor haar rekening. Natuurlijk is zij voor alle andere vragen ook altijd bereikbaar.


Zorgverzekeraar
De verloskundige zorg die wij bieden wordt geheel vergoed door je zorgverzekeraar.


Kwaliteit
De verloskundigen zijn lid van de Koninklijke Organisatie van Verloskundigen (KNOV) en ingeschreven bij het kwaliteitsregister hiervan. Sanne is ook lid van de Beroepsvereniging voor Echoscopisten (BEN). Ze volgen regelmatig bij/nascholingen en vaardigheidstrainingen, om zo hun kennis op peil te houden en op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van verloskunde en echoscopie. Daarnaast is er maandelijks met beide ziekenhuizen een cliëntenoverleg. Verder zijn we regelmatig in de ziekenhuizen te vinden om te particperen in allerlei vergaderingen. 


Enquête
Het kan natuurlijk voorkomen, dat je op- of aanmerkingen heb met betrekking tot de zorg (of andere zaken). Daarom houden wij een cliëntenenquête. Deze versturen we in de kraamtijd per email naar je toe. Je kan de enquête dan online invullen en de resultaten komen automatisch bij ons terecht. We zijn er heel erg mee geholpen als je deze wilt invullen! Dit mag natuurlijk ook anoniem, echter de praktijk leert dat we meer actie aan de feedback kunnen koppelen, als we concrete voorbeelden hebben. 

knov       verlos       BEN logo     

© Powerinternet.nl 2018 |