lena trans

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wie zijn wij?

 

Beste lezers, Klein formaat-10

Ik wil me graag aan jullie voorstellen. Ik ben Sanne Meerdink en vanaf het eerste uur betrokken bij deze praktijk. Inmiddels werk ik al ruim 10 jaar als verloskundige op Schouwen-Duiveland en dat doe ik nog steeds met veel plezier.
Ik woon samen in Zierikzee met mijn partner Rino en mijn dochtertje Isa (geboren in 2013) en zoontje Ties (geboren in 2017). Bijna de helft van de week bestaat ons gezin uit 6 personen als mijn 2 stiefkinderen er ook zijn.
In april 2017 ben ik geslaagd voor de opleiding voor de 20-weken echo. Inmiddels voer ik al een aantal jaar termijnecho's en groeiecho's uit, wat ik echt een verrijking van mijn vak vind. Nu dus ook de 20-weken echo erbij! Jullie kunnen me tegenkomen bij de bevalling en kraamvisites, maar vooral op het spreekuur tijdens echo's.

Tot ziens! SanneHallo allemaal, Klein formaat-11

Wanneer ik nadenk over mijn werk dan komt er een glimlach op mijn gezicht: wat is het bijzonder dat ik mensen mag begeleiden en/of erbij mag zijn op belangrijke momenten in hun leven. Bijvoorbeeld bij een echo, bij de eerste keer het hartje luisteren of bij de bevalling. Meestal vreugde, maar soms ook verdriet.
Toen ik in 2002 in Rotterdam startte met de opleiding om verloskundige te worden wist ik niet dat het vak zo afwisselend en veelzijdig was: spreekuur, echo’s, bevallingen thuis en in het ziekenhuis, visites en de gevarieerde vragen tussendoor. Na mijn afstuderen in 2006 heb ik in een aantal praktijken gewerkt als vervangster en ruim 5 jaar in Hoogerheide als vaste verloskundige. In 2010 leerde ik tijdens de echo opleiding Sanne kennen en vanaf 2012 ben ik als vaste verloskundige werkzaam in Verloskundigenpraktijk Schouwen-Duiveland.
Samen met mijn man Martin en onze 4 kinderen, Juliet (2009) Annika (2011) Silas (2014) en Madelief (2017) woon ik in Zierikzee. Naast mijn gezin en werk geniet ik ook erg van op vakantie gaan met onze camper, lezen en duiken.

Tot ziens! Margriet

 

Klein formaat-14
Hoi! 

Geboren en getogen in het Limburgse land ben ik na mijn afstuderen aan de Academie Verloskunde Maastricht in 2010 naar Zeeland vertrokken om aan het werk te kunnen als verloskundige.
Al gauw liep ik hier de liefde van mijn leven tegen het lijf en zo werden een paar maanden intussen een aantal jaar…

Samen met Sanne en Margriet vorm ik met veel plezier het vaste team van deze verloskundigenpraktijk.

Of het nu tijdens de eerste echo, op het spreekuur, tijdens jullie bevalling of in je kraamtijd is, ik voel me elke keer weer bevoorrecht dat ik onderdeel mag uitmaken van een periode die zo bijzonder is
in jullie leven. Getuige mogen zijn van de geboorte van een kind, nieuw leven, dat blijft voor mij het allermooiste wat er is.
Dat ik daar in mijn werk, als verloskundige, zo betrokken bij kan en mag zijn, is in één woord geweldig! 

Tot gauw, Rianne Hawinkels

 

 

Hoi allemaal! Klein formaat-9 

Mijn naam is Adriënne Kole en ik ben geboren en getogen op het Zeeuwse platteland.

Ik woon samen met mijn partner Chris en zoontje Brent (2016) in Krabbendijke. In 2012 kwam mijn droom uit en studeerde ik af als verloskundige. In 2014 heb ik een jaar hier in deze praktijk gewerkt. In 2017 werd mij opnieuw gevraagd of ik het team wilde komen versterken om alle verloven van de zwangere collega'sop te vangen. Wat eerst een half jaar leek voor vervanging,werden 9 maanden. Daarna kwam de vraag of ik blijvend wilde werken binnen het team. Er was geen ruimte voor twijfel en zodoende mag ik mij een vast gezicht binnen de praktijk noemen!

Ik geniet iedere keer weer van het begeleiden van een zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Het blijft telkens weer een uitdaging een rol te spelen in de verandering van partnerschap naar gezin, 'van ons naar wij'. Ik vind het bijzonder mooi om aanstaande ouders hierin te begeleiden. Jullie kunnen mij tegenkomen tijdens de spreekuren, bevallingen en bij de kraamvisites. 

Groetjes Adrienne

 

 

Profielfoto Sanne J 

Ik wil me even voorstellen.
Ik ben Sanne Jordaan, verloskundige sinds 2014. Ik woon al mijn hele leven op het eiland Goeree-Overflakkee. In mijn loopbaan als verloskundige ben ik werkzaam geweest op en rondom het eiland.
Verloskunde is mijn lust in mijn leven. Ik vind het een prachtig vak! Om zo dichtbij aanstaande ouders te mogen komen en hen te begeleiden in de meest bijzondere gebeurtenis, blijft het mooiste wonder dat er is. De band die we samen opbouwen tijdens de zwangerschapm, de mensen die ik leer kennen en waarbij een vertrouwensband ontstaat. Ik vind het een uitdaging om de bevalling zo natuurlijk en cliëntgericht mogelijk te kunnen begeleiden. Ik hoop dit met jullie te kunnen delen. 

Ik werk bij een verloskundigenpraktijk op het eiland Goeree-Overflakkee en zal in verband met vakanties en scholingen van de vaste verloskundigen met enige regelmaat diensten en af en toe een spreekuur doen voor Verloskundigenpraktijk Schouwen-Duiveland. Ook volg in de opleiding echoscopie en loop ik af en toe een dag stage in de praktijk.

Tot ziens in de praktijk! 

 

© Powerinternet.nl 2018 |